Om oss

Aval AS er et Godkjent regnskapsselskap etablert i 1990. Selskapet har alltid hatt lokaler i Laguneparken ved Lagunen storsenter utenfor Bergen.

Våre løsninger

I en digitalverden som stadig er i utvikling har Aval AS alltid tilbudt trygge og gode løsninger til sine kunder som i dag befinner seg i hele Norge. Og vi har markedets ledene løsninger til økonomifunksjonen for alle typer bedrifter.

Våre løsninger gjør det mulig for våre kunder å ha tilgang til regnskap og rapporter hvor enn de er. For bedrifter med tilstedeværelse i utlandet har vi blant annet samarbeidspartnere i USA, Storbritannia, Danmark, Sverige og Tyskland.

Aval regnskap norge medlem
Aval miljøfyrtørn

Aval AS tar ansvar – Vi tenker på miljøet

Regnskap og miljø side om side.

For en bærekraftig fremtid, fortsetter vi vårt arbeid med digitaliserte og effektive regnskapstjenester. Vi ønsker å bidra med å hjelpe våre kunder i et miljø og bærekraftig retning.

Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift i april 2023, har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.

Vi har etablert et miljøledelsessystem, som styrer og hjelper oss med kontinuerlig forbedring innenfor klima- og miljøarbeid.

Aval AS støtter FNs 17 bærekrafts mål.

Vi oppfordrer våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere til å sette sine bærekrafts mål.

Små og mellomstore bedrifter har en sentral rolle for at Norge og verden når felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

Aval AS har valg ut disse 9 hovedmålene som er retningslinjer og temaer som vi kan bidra med i vår hverdag:

Aval AS støtter FNs 17 bærekraftsmål

Kildesortering

Fra og med 1. januar 2023 stilles det krav til virksomheter i Norge om å sortere ut flere avfallstyper. Disse kravene gjelder også for virksomheter som genererer husholdningslignende avfall. I forskriften er det ikke satt krav om sorteringsgrad, det er derimot krav om at følgende avfallstypene kildesorteres: Mat og plast avfall.

Vi kildesorterer i tillegg:

  • Papir og papp
  • EE-avfall
  • Batterier
  • Restavfall
  • Glass og metal
Aval kildesortering
keyboard_arrow_up